Spenning om misbruk av reseptbelagte medisiner – American Nurses Association

Spenning om misbruk av reseptbelagte medisiner – American Nurses Association

InnholdsfortegnelseDen ultimate guiden til reseptbelagte medisiner Misbruk – MedlinePlusDen beste guiden til Bitterpill: Vanlige spørsmål – i.Gov

En person som misbruker reseptbelagte medisiner, risikerer å utvikle et stoffbruksproblem (SUD), som er den medisinske betegnelsen for medisinavhengighet. Nedenfor er standardene leger bruker for å diagnostisere en person med en SUD. En person bør i det minste presentere 2 av disse kravene som skal identifiseres: 13 En spesifikk tar forbindelsen i bedre doser eller lenger enn de mente.

Personen er ikke i stand til å fullføre oppgaver på skolen eller jobben som et resultat av materialbruken. De fortsetter å bruke materialet selv når det utløser problemer i forholdene sine.

Personen bruker stoffet kontinuerlig selv om det setter dem i risiko. De fortsetter å utnytte når deres fysiske eller psykologiske helse og velvære avtar som et resultat av sammensatt bruk.

De to siste kriteriene er utelukket å bli oppfylt for personer som tar reseptbelagte medisiner under medisinsk tilsyn. Misbehandling av reseptbelagte medisiner kan forårsake alvorlige velvære konsekvenser, bestående av reseptbelagte medikamentavhengighet, overdosering av medisiner og også dødelighet. 1 Mishandel dem kan også hindre resonnement og gjøre folk mer sannsynlige for å ta trusler, for eksempel å ha ubevoktet sex, noe som kan føre til venereale sykdommer.

14 Når det tas i høyere doseringer eller på en annen måte enn tiltenkt, kan et nettbrett som er knust og stønnet i stedet for svelget, for eksempel reseptbelagte medisiner kan presentere eller forsterke ubehagelig for utrygge bivirkninger. 15 Videre kan misbruk av reseptbelagte medisiner føre til en SUD.1 reseptbelagte medisiner som opioider, depressiva, så vel som energizers, kan forårsake fysisk avhengighet og avhengighet.

Indikatorer på risikofaktorer og advarselsstegn på reseptbelagte misbruk – masse.Gov du trenger å vite

Dette består av å overholde legens https://www.provenexpert.com/danagratty/ anvisninger knyttet til dose, regelmessighet, så vel som periode. 8 På toppen av det bør medisinene konsumeres eller leveres i riktig type, i stedet for å knuse dem og etterpå gryte, tilføre dem, eller bruke dem på en annen annen måte. 8 Blanding av reseptbelagte medisiner med andre medisiner eller alkohol kan føre til store sidesultater, så vel som under noen omstendigheter, kan være dødelig.

8 Forskning har utsatt noen variabler som kan øke en persons risiko for å ende opp med å være avhengige av reseptbelagte medisiner, inkludert: 18-20 undersøkelser indikerer at damer ofte har en tendens til å være mye mer sannsynlig enn gutta til å misbruke reseptbelagte medisiner som bruker dem for selvbehandling Andre problemer eller tar større doser for å lindre ubehag, for eksempel. Jo større dosering, jo bedre er risikoen for overgrep.

Personer med angst, engstelse, traumer (PTSD) og annet psykologisk helseproblem kan være ekstra utsatt for misbruk av reseptbelagte medisiner. Forskningsstudie avslører at individer som opplever kronisk ubehag er mer sannsynlige å bruke reseptbelagte medisiner i høyere doser eller lenger enn planlagt. Personer som opplever forbedrede fysiologiske reaksjoner, som lykke er i større fare.

Kamagra til så lav pris som mulig

Eldre voksne (de 65 så vel som eldre som kan ta mange resepter) og mer ungdommelige voksne (de 18-25) har begge en større trussel om å misbruke reseptbelagte medisiner. Å ta reseptbelagte opioider og også benzodiazepiner for en lengre varighet utvikler en betydelig fare for avhengig, noe som kan føre til avhengighet. Hvis du eller en kjær kjemper med misbruk.

Klinisk ivaretatt medisiner som avgifter garanterer din sikkerhet og sikkerhet, samt holder deg så komfortabel som mulig. Rehabilitering av pasienter inkluderer å være igjen på et senter mens du får intensiv spesifikk og også gruppeveiledning, psykologisk behandling, utdanning og læring, og muligens medisin for å hjelpe deg med å forstå, samt løse problemer som fører til reseptbelagte medisiner misbruk og utvikler alternative mestringsteknikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.